Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Bosch akkumulátorok

Hosszú élettartamú, minőségi Bosch akkumulátorok

A Bosch akkumulátorok széles kínálata lehetővé teszi, hogy minden típusú autóhoz találjon megfelelő, ár-érték arányban is kiváló akkut.

A népszerű S3-S4-S5 széria a személygépkocsik szinte teljes palettáját lefedi, az S4 termékcsalád műszaki tulajdonságait pedig kifejezetten középkategóriás autók esetében élvezheti.

A Bosch-tól megszokott minőség garantált, a legkorszerűbb technológiákkal dolgoznak akkor is, ha indító- vagy munka akkumulátorokról van szó. Időtálló és megbízhatóan működő, tartós termékeket gyártanak, amik a legkorszerűbb akkumulátorokkal szemben támasztott magas elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek. A Bosch Silver technológia bevezetésével a gyártó jelentősen csökkentette a magas hő által okozta korrózió kockázatát, ezáltal pedig jelentősen megnövelte az akkumulátorok élettartamát is. Kérdése van a Bosch akkumulátorokkal és azok felhasználásával kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk szíves megkeresését elérhetőségeink valamelyikén.