Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Banner Batterien: a minőségi akkumulátor szinonimája

2022. 02. 06. 13:17:00

A Banner 1937 óta meghatározó szereplője az akkumulátoriparnak, rendkívül magas minőségű akkumulátorokkal látva el a legnagyobb autó- és iparigép-márkákat. A Banner egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel, az innovációval és a szakértelemmel.

A Banner akkumulátor története

A több mint nyolcvan éves családi vállalkozásként prosperáló Banner céget 1937-ben alapította Artur Bawart a vorarlbergi Rankweilben. A gyár bővülésével a cég 1953-ban Linzbe tette át székhelyét, hogy utat engedjen a további növekedésnek és az újabb telephelyek megnyílásának. 1968-ban megalkotta az első szárazon töltött indítóakkumulátort, amellyel az európai piacvezetők közé került, majd 1980-ban megkezdődött a karbantartást nem igénylő Banner akkumulátorok gyártása. 2007-ben 7 millió eurós befektetéssel bővült a linzi logisztikai és AGM gyártói telephely.

Autóakkumulátor a legnagyobbak számára

A Banner portfóliójában kiemelt szerep jut az indítóakkumulátoroknak, a hajtásokhoz és áramellátó rendszerekhez használatos ipari akkumulátoroknak és akkumulátortartozékoknak. A cég tevékenysége lefedi a fejlesztést, a gyártást és a forgalmazást is, valamint leondingi székhelye Európa legkörnyezetbarátabb és legmodernebb telephelye. A Banner beszállítója többek között a Volkswagennek, a BMW-nek, a Porschének, az Audinak, az Aston Martinnak és a Volvónak is.

Innováció az akkumulátortechnológiában

Az akkumulátorgyártásban élen járó vállalatként a Banner elsődleges szempontja a műszaki tökéletesség, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása és a legkorszerűbb technika alkalmazása. Ugyanakkor felelős vállalatként a Banner nem csak a partnereivel közös kutatásfejlesztésre, de a munkavállalói folyamatos tanulására is nagy hangsúlyt fektet, így biztosítva a legmagasabb szakmai kritériumokat és egy egyedülállóan ügyfélközpontú gondolkodást.

A legújabb Banner akkuk

A Banner legkorszerűbb akkumulátorait, a Banner Running Bull és Running Bull EFB akkukat a start-stop rendszerű személyautókhoz tervezték. A nagy múltú cég ugyanakkor nemcsak személyautókhoz készít kiváló minőségű akkumulátorokat. A Banner Buffalo Bull 150 Ah 65001 indítóakkumulátort haszongépjárművekhez, teherautókhoz, mezőgazdasági és építőipari gépekhez, buszokhoz tervezték. Amennyiben elektromos vízi járművéhez vagy szabadidős tevékenységéhez van szüksége akkumulátorra, a Banner Energy Bull akkumulátorok kiváló választást jelenthetnek.

Válogasson Banner akkumulátorkínálatunkban!