Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Exide akkumulátorok

Exide akkumulátor – innováció és megbízhatóság

Az Exide akkumulátorok az egész világon ismertek. A márka több, mint 120 éve jelen van az elektromos energia raktározásával foglalkozó cégek sorában, és számos innováció fűződik a nevükhöz.

Minőségi, tartós termékeket gyártanak, amikről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy szinte az összes területen – ahol akkura van szükség – ott használva vannak. De nem csak az akkumulátorok gyártásában jeleskednek, hanem időről-időre fejlesztik is azokat, és újabbnál-újabb nagyszerű megoldásokkal rukkolnak elő az elektromos energia tárolását illetően. A készletünkön is fellelhető Exide munka akkumulátorok a piac legkelendőbb akkumulátorai, kimagasló kapacitásukkal, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal méltán vívták ki a felhasználók elismerését. Speciális belső kialakításuk miatt kiválóan ellenállnak a különféle külső fizikai hatásoknak, a rázkódásnak. A megfelelő Exide akkumulátor kiválasztásában bátran kérje szakértői tanácsadásunkat! Óriási választékkal, jutányos árakkal és biztonságos, gyors házhoz szállítással várjuk.