Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

EXIDE Maxxima 50Ah bal+ EM1000 EM1000 akkumulátor

Exide
77.990 Ft (61.409 Ft + ÁFA)

Exide Maxxima akkumulátor Felitatott elektrolitos, spirálcellás akkumulátor. A pozitív és negatív lemezek közé üvegszál szövetből készített szeparátort tekernek, amelyben elnyeletik, felitatják az elektrolitot.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.840 Ft
Szerezhető hűségpontok: 780
77.990 Ft (61.409 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Termékcsalád Maxxima
Feszültséginformation_mark 12V
Inditóáram (EN)information_mark 800A
Kapacitás (Ah) 50
Hosszúság /mm/question_mark 260
Szélesség /mm/question_mark 175
Magasság /mm/question_mark 200
Gondozásmentesinformation_mark igen
Polaritásquestion_mark bal pozitív
Jótállás 12 hónap

Leírás

Exide Maxxima akkumulátor Egy felitatott elektrolitos, spirálcellás akkumulátor. A pozitív és negatív lemezek közé üvegszál szövetből készített szeparátort tekernek, amelyben elnyeletik, felitatják az elektrolitot.- lemezek: ólom-kálcium ötvözésű negatív, ólom-kálcium-ón ötvözésű expandált- szeparátor: üvegszövetből készült szeparátor- elektrolit: az üvegszövet szeparátorban felitatott, folyadék fázist nem tartalmaz- zártság: biztonsági szelepekkel lezárt edényzet- gáz és vízveszteség: az akkumulátor élettartama alatt nem kell pótolni- önkisülés: minimális, kb.10-12 hónap 50%-ig- élettartam: a zárt, antimonmentes technológiából adódóan hosszabb- ciklusélettartam: ciklikus igénybevételre a MAXXIMA EM1000 alkalmas- kivezetések: 2db kúp, valamint 2db menetes csatlakozó szemes sarukhoz. A 800A (EN) indítóáramú, abszolút karbantartásmentes, rázkódásra és beépítési helyzetre érzéketlen akkumulátor felhasználási területe jellemzően a diesel motoros személygépkocsik, hajók, mezőgazdasági és építőipari gépek.
A MAXXIMA EM1000 ennek egy ciklikus igénybevételre tervezett változata, amely a kiemelkedően magas, kb. 700 ciklusával, és 800A (EN) indítóáramával az erősebb igényvételű felhasználásokban,pl. nagyteljesítményű autó HiFi ellátására ideális.