Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Fizetés

Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét)

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki az MPL szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a futár átvételre jogosult személyt.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak.

Fizetés bankkártyával

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

 

Fizetés előre történő átutalással

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Amennyiben az előre utalást választja, kollégáink feldolgozzák rendelését és e-mail mellékletben egy munkanapon belül elküldik Önnek a számlát. Ezen megtalálhatja bankszámlaszámunkat, és utaláskor szíveskedjen hivatkozni a küldött számla sorszámára, majd a vételár beérkezésekor feladjuk a megrendelt termékeket.

Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése után küldjük el a vásárlóhoz. Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.