Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

ELFOGADOM
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.


Minden termékünket a Magyarországon érvényes jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A tőlünk vásárolt termékekhez a garanciát (cégünkön keresztül) a gyártók magyarországi importőrei biztosítják, így Ön a szervizháttér biztonságával és a terméktámogatás előnyeit élvezve használhatja a terméket. Terméke a lehető legrövidebb időn belül szakszerű javításra vagy cserére kerül a szakszervizben!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre min. 6 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az adott termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírások szerint (rendeltetésszerű használat mellett) a termék 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a gyártó a termék cseréjére kötelezett.

Annak érdekében, hogy kizárják a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokat (pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb.), a gyártók csak hivatalos szerviz szakvélemény alapján biztosítják a 72 órás cserét. Ha nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, cégünk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleménye alapján tudja vállalni a meghibásodott termék 72 órán belüli cseréjét. Ennek megfelelően a további teendők ilyen esetben:

  • Az észlelt meghibásodást jelentse be felénk, vagy a gyártó/ importőr, vagy a központi szakszerviz felé (bővebb információ és telefonszám a termékhez mellékelt garancialevélben). Amennyiben a szakszerviz kivizsgálása alapján a csereigény jogos, 72 órán belüli cserét biztosítunk Önnek.
  • A termék meghibásodása esetén mindig a csomagolásban levő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően járjon el.

Jótállási igény az alábbi dokumentumok együttes bemutatásával érvényesíthető:

  • A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
  • A nyugta vagy számla egy példánya
  • A cégünk által kiállított jótállási jegy

Ezek bármelyikének hiánya esetén nem tudjuk elfogadni a jótállási igényt!

A garanciális visszajuttatás költségeit a vásárlónak kell állnia. Portósan küldött csomagokat cégünk nem vesz át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak! Ha vizsgálat során bebizonyosodik, hogy anyaghibás a termék, vagy egyéb, a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük a szállítás költségét.

A garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén, illetve harmadik fél által végzett javítás, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból eredő hibák esetén a szállítási költséget nem áll módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

Garanciális tapasztalatok akkumulátoroknál:

A garanciális problémával behozott akkumulátorokat cégünk azonnal megvizsgálja.

Ha az akkumulátor fel van töltve, megmérjük az indítóképességét, és amennyiben az előírt teljesítmény alatt van, rögtön kicseréljük az akkut. Töltetlen akku esetén először feltöltjük, hogy megmérhessük az indítóképességét. Amennyiben a saját mérésünk nem egyértelmű, vagy a vevő nem fogadja el a mi szakvéleményünket, akkor továbbítjuk a garanciális hátteret biztosító beszállítóhoz a terméket. A nem általunk végzett garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje általában 1-2 hét, de a szakszervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

 

Akku Top
Akkumulátor szaküzlet és szerviz