Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Termékek Menü

Vásárlási tanácsok, hírek

Az ólom akkumulátorok atyja nem más, mint Gaston Planté. A neves francia fizikus már egy 1859-ben végzett kísérlete során rájött arra, ha kénsavba mártott ólomlemez csíkokba egyenáramot tölt, majd vezet ki, egy még nem létező áramforrást kap.

Kutatása azonban még gyerekcipőben járt...

Először is tisztázzuk, hogy mit jelent ez a kategória! Szünetmentes akkumulátornak azokat az áramforrásokat nevezzük, amelyek szünetmentes tápegységekhez (UPS, uninterruptible power supply) valók. 
Az autóban megtalálható elektromos eszközöket az akkumulátor táplálja. Az egyes berendezések különböző mértékben fogyasztják az energiát: van, amelyik tetemes mennyiségű áramot zabál, és van, amelyiknek a bekapcsolása meg se kottyan az akksinak. 

A Banner 1937 óta gyártja és forgalmazza prémium minőségű indítóakkumulátorait, hajtásokhoz és áramellátó rendszerekhez való ipari akkumulátorait. A cég mára vezető szerepet tölt be az európai akkumulátorgyártók közt.

Független, nemzetközi szinten működő, osztrák családi vállalat. A Bannert jelenleg a család harmadik generációja Andreas és Thomas Bawart vezeti. Termékpalettájuk lefedi az indítóakkumulátorok, ipari akkumulátorok, akkumulátortartozékok, illetve a kerékkiegyensúlyozó súlyok területét. Több tízéves tapasztalattal rendelkeznek mind a fejlesztés, mind a gyártás és forgalmazás területén.
Olyan nagy járműgyártók beszállítója, mint a Volkswagen, BMW, Porsche, Audi, Aston Martin, Volvo, stb…

A cég Batterien Linz-Leonding-i telephelyének köszönhetően Európa legmodernebb és legkörnyezetbarátabb akkumulátorgyárát tudhatja magáénak.

A megfelelő Banner Bike Bull motor akkumulátor kiválasztásához használja bizalommal az alábbi táblázatot:

BANNER Buffalo Bull 150AH teherautó akkumulátor kiváló áron!

41.990 Ft. ingyenes szállítással.

Senki nem születik akku szakértőnek. Az olyan fogalmak, mint a „mélykisütés”, „savrétegződés” vagy épp „elektrolit” sokak számára idegenül csengenek. Íme egy kis összefoglaló az akkumulátorokhoz kapcsolódó kifejezésekkel és azok közérthető magyarázataival, hogy laikusként is eligazodhasson az akkuk világában.

Akkumulátor ABC
 

Hiába egy kiváló minőségű új akkumulátor, ha tulajdonosa nem vigyáz rá kellőképpen. Kis figyelem ráfordításával sokáig megőrizhetjük autónk akkumulátorának jó állapotát. Íme néhány tipp, hogy nagy eséllyel elkerülhesd a kellemetlen meglepetéseket.

Napjaink egyik legfontosabb témája a környezetvédelem és a rendelkezésre álló fosszilis erőforrásokkal való takarékosság.