Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Termékek Menü

Banner Batterien = Kiváló minőség

A Banner 1937 óta gyártja és forgalmazza prémium minőségű indítóakkumulátorait, hajtásokhoz és áramellátó rendszerekhez való ipari akkumulátorait. A cég mára vezető szerepet tölt be az európai akkumulátorgyártók közt.

Független, nemzetközi szinten működő, osztrák családi vállalat. A Bannert jelenleg a család harmadik generációja Andreas és Thomas Bawart vezeti. Termékpalettájuk lefedi az indítóakkumulátorok, ipari akkumulátorok, akkumulátortartozékok, illetve a kerékkiegyensúlyozó súlyok területét. Több tízéves tapasztalattal rendelkeznek mind a fejlesztés, mind a gyártás és forgalmazás területén.
Olyan nagy járműgyártók beszállítója, mint a Volkswagen, BMW, Porsche, Audi, Aston Martin, Volvo, stb…

A cég Batterien Linz-Leonding-i telephelyének köszönhetően Európa legmodernebb és legkörnyezetbarátabb akkumulátorgyárát tudhatja magáénak.

A Banner vállalati filozófiája

Az alábbi értékeknek köszönhetően tudják a legjobb teljesítmény nyújtani:

  • Elsődleges a műszaki tökéletesség és az optimális szolgáltatás.
  • Ügyfélközpontúság: minden esetben az ügyfél elégedettsége a kiindulási alap a termékfejlesztéseknél.
  • Hatékonyság és teljesítmény: a Banner termékek legkiválóbb minőségű alapanyagokból a legkorszerűbb technikával készülnek.
  • Tanulás és nyitottság: a munkavállalóknak folyamatosan lehetőséget biztosítnak tudásuk és képességük továbbfejlesztésére.
  • Innováció és szakértelem: kiemelkedő projekt a partnerekkel közös kutatásfejlesztés, az általuk javasolt szakterületeken.
  • Környezettudatosság, fenntartható fejlődés: zárt termékkörforgás, tiszta telephelyek, folyamatos beruházások gondoskodnak a tiszta környezetről.

A sikerek titka:

Az elsődleges és legfontosabb a minőség és az innováció iránti teljes elkötelezettség, melynek köszönhető, hogy vezető autómárkák akkumulátor beszállítója a Banner Batterian.

Saját fejlesztéseik és szabadalmaik:

  • AccuSafe: Teljes biztonságot nyújt a szabadalmaztatott szivárgásvédelem.
  • Double Top dupla fedél: 100%-ig szivárgásmentes, biztonságot nyújt az elektrosztatikus kisülésekkel szemben, tökéletesen megfelelt a borításos teszteken, illetve egy továbbfejlesztett visszagyújtási védelemmel van ellátva.
  • AGM szelepdugó: az AGM-es akkumulátorokban egy abszorbens üvegpaplan található, mely felszívja, megköti a savat, ezáltal nagyon magas üzembiztonságot garantál és a biztonsági szelep csak nagyfokú túltöltés esetén nyílik ki (víz és oxigén távozik).

Tekintse meg Ön is az Akku Top webáruház kínálatában elérhető Banner akksikat!