Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Jász Akku akkumulátorok

Jász Akku – magyar gyártású, megbízható akkumulátorok

Hazai minőség megfizethető áron – ha Önnek fontos, hogy kiváló ár-érték arányú akkumulátort vásároljon, lehetőleg olyat, amit itthon gyártanak, van egy jó hírünk: a népszerű Jász Akku akkumulátorok is megtalálhatóak óriási termékpalettánkon.

Zárt rendszerű, gondozásmentes, expandáló technológiával készült akkumulátoraik kifejezetten hosszú élettartamúak, természetesen csakis megfelelő használat mellett. A Jász Akku akkumulátorokat nem kell folyton cserélgetnie, mert energiatakarékos mivoltuknak köszönhetően hosszú ideig megbízhatóan működnek. Ezekhez az indító-akkumulátorokhoz is 1 éves garanciát adunk. Ha megbízható minőségű, elismert magyar gyártó akkumulátorát használná a jövőben, ebben a kategóriánkban érdemes szétnéznie. Tudjon meg többet, ismerje meg a termékek specifikumjait, vagy kérdezze munkatársainkat a további részletekről! Online megrendelését martonvásári üzletünkben díjmentesen személyesen is átveheti, vagy akár kérhet kényelmes házhoz szállítást, aminek költségéről Szállítás menüpontunk alatt tájékozódhat.