Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

ELFOGADOM
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Jótállás

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI JÓTÁLLÁS a vásárolt termékhez.

Minden termékünket a Magyarországon érvényes jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A tőlünk vásárolt termékekhez a jótállást (cégünkön keresztül) a gyártók magyarországi importőrei biztosítják, így Ön a szervizháttér biztonságával és a terméktámogatás előnyeit élvezve használhatja a terméket. Terméke a lehető legrövidebb időn belül szakszerű javításra vagy cserére kerül a szakszervizben!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre 1 év jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az adott termékeknél külön jelöljük! A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A fogyasztóvédelmi előírások szerint (rendeltetésszerű használat mellett) a termék 3 munkanapon belül észlelt meghibásodása esetén Szolgáltató a termék cseréjére kötelezett.

Jótállási igény az alábbi dokumentumok bemutatásával érvényesíthető:
  • a nyugta ill. számla egy példánya vagy
  • a cégünk által kiállított jótállási jegy

 

Jótállási tapasztalatok akkumulátoroknál:

A jótállási problémával behozott akkumulátorokat cégünk azonnal megvizsgálja.

Ha az akkumulátor fel van töltve, megmérjük az indítóképességét, és amennyiben az előírt teljesítmény alatt van, rögtön kicseréljük az akkut. Töltetlen akku esetén először feltöltjük, hogy megmérhessük az indítóképességét. Amennyiben a saját mérésünk nem egyértelmű, vagy a vevő nem fogadja el a mi szakvéleményünket, akkor továbbítjuk a jótállási hátteret biztosító beszállítóhoz a terméket. A nem általunk végzett jótállási javítások, átvizsgálások átfutási ideje általában 1-2 hét, de a szakszervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

 

Akku Top
Akkumulátor szaküzlet és szerviz