Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Jótállás

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI JÓTÁLLÁS a vásárolt termékhez.

Minden termékünket a Magyarországon érvényes jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A tőlünk vásárolt termékekhez a jótállást (cégünkön keresztül) a gyártók magyarországi importőrei biztosítják, így Ön a szervizháttér biztonságával és a terméktámogatás előnyeit élvezve használhatja a terméket. Terméke a lehető legrövidebb időn belül szakszerű javításra vagy cserére kerül a szakszervizben!

A jótállás időtartama sávos elrendezésű:

a)  10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

b)  100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,

c)   250 000 forint eladási ár felett három év.

 

A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

 

Amennyiben a fogyasztó a fogyasztási cikket az átadástól számított hat hónapon túl helyezteti üzembe, akkor a jótállási határidő kezdő időpontja a fogyasztási cikk átadásának napja.

 

A 10.000 Ft-ot el nem érő akkumulátorokra a gyártó 6 hónap önkéntes jótállást biztosít, mely nem érinti a fogyasztó kellékszavatossággal összefüggő jogait.

 

A fogyasztóvédelmi előírások szerint (rendeltetésszerű használat mellett) a termék 3 munkanapon belül észlelt meghibásodása esetén Szolgáltató a termék cseréjére kötelezett.

 

Jótállási igény az alábbi dokumentumok bemutatásával érvényesíthető:

  • a nyugta ill. számla egy példánya
  • a cégünk által kiállított jótállási jegy

   

Akku Top
Akkumulátor szaküzlet és szerviz