Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Jótállás

HIVATALOS MAGYARORSZÁGI JÓTÁLLÁS a vásárolt termékhez.

Minden termékünket a Magyarországon érvényes jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A tőlünk vásárolt termékekhez a jótállást (cégünkön keresztül) a gyártók magyarországi importőrei biztosítják, így Ön a szervizháttér biztonságával és a terméktámogatás előnyeit élvezve használhatja a terméket. Terméke a lehető legrövidebb időn belül szakszerű javításra vagy cserére kerül a szakszervizben!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott, bruttó 10.000 Ft. érték feletti, új termékre 1 év jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az adott termékeknél külön jelöljük! A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A fogyasztóvédelmi előírások szerint (rendeltetésszerű használat mellett) a termék 3 munkanapon belül észlelt meghibásodása esetén Szolgáltató a termék cseréjére kötelezett.

Jótállási igény az alábbi dokumentumok bemutatásával érvényesíthető:
  • a nyugta ill. számla egy példánya vagy
  • a cégünk által kiállított jótállási jegy

 

Akku Top
Akkumulátor szaküzlet és szerviz