Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Optima akkumulátorok

Gondozásmentes Optima akkumulátorok

Spirálcellás technológiájuk miatt az Optima akkumulátorok abszolút más kategóriába sorolhatóak, mint a hagyományos akkuk. Az egyedülálló és innovatív SPIRALCELL TECHNOLOGY® és PUREFLOW TECHNOLOGY ™ a klasszikus munka akkumulátorokhoz képest több mint 15-ször nagyobb rezgésállóságot és hosszabb élettartamot biztosít, ráadásul az Optima akkumulátorok egytől-egyig gondozásmentes akkuk.

A márkanév tehát garanciát jelent arra, hogy a megvásárolt akkumulátorok hosszú időn át kiváló teljesítményt nyújtanak még extrém felhasználási körülmények között is. Speciális körcellás akkumulátoraikat saját gyárukban állítják elő, termékeik megfelelnek a legkorszerűbb szabványoknak. Méltán mondható, hogy az Optima forradalmasította az akkumulátorgyártást. Nézze meg a kínálatunkon is elérhető prémiumminőségű Optima akkumulátorokat, és adja le rendelését online pár egyszerű lépésben! Ha kérdése van, munkatársaink készséggel válaszolnak mindenre. Ismerje meg a YELLOWTOP, REDTOP, BLUETOP Optima termékcsaládok jellemzőit!