Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Rocket akkumulátorok

Rocket akkumulátorok – minőség, hosszú élettartam

Az egyik legnevesebb akkumulátorgyártó cégként tartják számon a Rocketet, ami nem csak termékeik sokszínűségében tette magasra a lécet, de az első osztályú minőségben is. A Rocket akkukról métán mondhatjuk, hogy ezek prémiumminőségű termékek, amik között az autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok egyaránt megtalálhatóak.

A világ ötödik legnagyobb akkumulátorgyártó cég egyik sajátossága, hogy folyamatos technikai fejlődésre és megújulásra törekszik azért, hogy akkumulátoraik minél hosszabb élettartamúak legyenek. Például olyan hővédelmi rendszert építenek be a termékeikbe, amik ellenállóbbá teszik az akkukat a magas hőmérséklettel és a túltöltéssel szemben. A Rocket akkumulátorok másik jellemzője, hogy versenytársaikhoz képest az ő termékeiben 10 mm-rel magasabb a savszint, ami azért praktikusabb, mert a savmennyiség akkor is megmarad, ha magasabb hőmérséklet miatt beindul a párolgás okozta vízfogyás. Munka akkumulátort venne, de nem tud dönteni? Keresse munkatársainkat, szívesen segítenek az igényeihez legjobban passzoló termék kiválasztásában!