Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Varta akkumulátorok

Varta akkumulátorok – korrózióvédelemből jeles

A Varta akkumulátorok széles választékával áll a felhasználók rendelkezésére. Termékpalettájukon éppúgy megtalálhatóak a gépjárművekhez való akkumulátorok, mint azok, amik motorcsónakokba, motorkerékpárokba vagy éppen lakóautókba valóak.

A Varta akkuk népszerűségüket hosszú élettartamuknak és alacsonyabb üzemeltetési költségeiknek, az üzemanyag-takarékos innovációkhoz való perfekt alkalmazkodásuknak köszönhetik, de munka akkumulátoraik mellett szól a magas fokú korrózióvédelem és megbízható gyártási színvonal is. Tudta, hogy a Varta márka több, mint egy évszázados múltra tekint vissza? És azt, hogy közel 80%-ban Varta akkumulátorokkal működnek az energiatakarékos, START-STOP rendszerű hibrid és belsőégésű motorok? A cég akkumulátorai hosszú évtizedek óta képviselnek megbízható prémiumminőséget az autógyártók számára, termékeik között lakossági és professzionális felhasználásra is találni kiváló akkumulátorokat. Kérdése van a webshopunkon megtalálható minőségi akkumulátorokkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal!