Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Termékek Menü

Rocket 40 Ah Bal+ (vékony sarus) SMF42B19R akkumulátor

Ár:
18.390 Ft (14.480 Ft + ÁFA)

A több mint hetven évnyi múltra visszatekintő Rocket a világ legmodernebb akkumulátorai közé tartozik, és prémiumkategóriás akkumulátoraival olyan nagy gyártók első számú beszállítójává vált, mint a Volkswagen vagy éppen a Hyundai. A Rocket 40Ah Bal autó akkumulátor hővédelmi rendszerének köszönhetően nagy hatékonysággal ellenáll a meleggel, valamint a túltöltéssel szemben, savszintje még a magas hőmérsékleten előforduló párolgáskor esetén sem csökken.

Szerezhető hűségpontok: 184
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.390 Ft

Leírás és Paraméterek

A Rocket akkumulátor olyan hővédelmi rendszerrel rendelkezik, mely ellenállóbbá teszi az akkumulátort a meleggel szemben.

Ennek lényege, hogy miután a lemezekre felkerül az aktív anyag, ennek a felületére úgynevezett "Spun bounded" réteget ragasztanak fel. Ez ellenállóvá teszi az akkumulátort a túltöltéssel és a magas hőmérséklettel szemben, hisz megakadályozza az aktív anyag leválását.

Technológia Hagyományos savas
Feszültséginformation_mark 12 V
Ház típus ázsiai
Kapacitásinformation_mark 40 Ah
Polaritásinformation_mark bal pozitív
Inditóáram (EN)information_mark 340 A
Gondozásmentesinformation_mark igen
Jótállás 12 hónap
Hosszúság 187 mm
Szélesség 127 mm
Teljes magasság 226 mm